Hoppa till huvudinnehåll

Årsmöteshandlingar i Kryssarklubbs-appen

För dig som är medlem finns nu årsmöteshandlingar för verksamhetsåret 2020/2021 i Kryssarklubbs-appen och i webbapplikationen kryssarklubben.prenly.com. I Kryssarklubbs-appen kan du dessutom få årsmöteshandlingarna upplästa!

För att kunna läsa årsmöteshandlingarna i mobilappen "Kryssarklubben" och i webbapplikationen kryssarklubben.prenly.com måste du vara medlem och inloggad. Här finns mer information om hur du skapar ett konto och vanligt ställda frågor om mobilappen och webbsidan.

När du har skapat ett konto och loggat in i Kryssarklubbs-appen eller i webbapplikationen kryssarklubben.prenly.com finns årsmöteshandlingarna på första sidan/startsidan.

I mobilappen Kryssarklubben kan du få texten uppläst för dig och du kan ändra textens storlek och typsnitt. Så här gör du:
- Klicka på den text du vill läsa och ändra storlek på texten, anpassa bakgrunden (tema) med hjälp av redigeringsverktyget.
- Klicka på den text du vill lyssna på, från sidan 2-39. I redigeringsverktygen kan du ändra tal och hastighet på den som läser.
Årsmöteshandlingar i Kryssarklubbs-appen

I appen finns instruktioner på hur du bläddrar, ändrar textinställningar, laddar ner tidningen för att spara offline, m.m. 
Klicka på Inställningar >> Support >> Instruktioner.
 

I webbapplikationen kryssarklubben.prenly.com kan du ändra textens storlek och typsnitt. Så här gör du:
- Klicka på den text du vill läsa och ändra med hjälp av redigeringsrutan längst ner på sidan.
Årsmöteshandlingar i webbapplikationenI Kryssarklubbs-appen eller i webbapplikationen kryssarklubben.prenly.com finns mer att läsa!
Om du klickar på "Arkiv" eller "Arkivet" kan du filtrera vilka titlar du vill läsa. Välj mellan:
- Färdmål
- Presentation
- På Kryss
- Årsmöteshandlingar

Samtliga årsmöteshandlingar finns här på sxk.se under menyn: Årsmöte 2021

 

Dela i sociala medier