Svenska Kryssarklubben jobbar för att stärka lusten för färder till sjöss och att du som medlem ska få ut mer av ditt båtliv. Kanske har du någon i din bekantskapskrets som också älskar båtlivet och vill ta del av Kryssarklubbens utbud av aktiviteter, utbildningar, föreläsningar, förmåner och rabatter.

VÄRVNINGSKAMPANJ!

Nu kan du som redan är medlem i Kryssarklubben värva en ny medlem och som tack får DU välja mellan fyra olika värvningspresenter; buff, föreningsflagga 18x24 cm, standert 20x32 cm eller två Trisslotter.

I medlemskapet ingår familj, båt och två valfria kretsar till och med 31 augusti 2018. Priset är endast 450 kr för allt.

Värvningskampanjen gäller till och med 31/10-2017.

5636

OBS! Värvningspresent skickas endast vid värvning av fullbetalande medlem (vuxen eller vuxen med familj) ej ungdom.

Välj om inbetalningskortet skall skickas till dig eller till den person/familj som du värvar. När vi mottagit medlemsavgiften skickas medlemskort, På Kryss, årsbok och information till personen/familjen du värvar.
Nästkommande verksamhetsår får personen/familjen du värvar ett nytt inbetalningskort tillsammans med På Kryss nr 6/2018 (utkommer i augusti 2018).
Vårt verksamhetsår är mellan 1/9 - 31/8 men medlemskapet gäller från och med registreringsdatum fram till 31/8-2018.

Utlandsavgift/verksamhetsår:
Norden 75 kr
Övriga länder 180 kr

* = obligatoriskt fält

Läs mer om medlemsförmånerna och vad som ingår i medlemskapet.

Jag som värvar
Ny medlem

Om du vill kan du utöver medlemskap i Riksföreningen även ansluta dig till en eller flera kretsar. Första året är två kretsmedlemskap gratis, året därpå tillkommer en kretsavgift per krets.
Önskar du ansluta dig till en tredje krets betalar du för den från första året. Ange den tredje kretsen i meddelanderutan nedan.
Läs mer om vad kretsarna gör för att förenkla ditt båtliv här till höger.

(för tillgång till SXK:s bojar och Gästhamnsguiden hemskickad)