Qvinna Ombord

- för dig som är intresserad av båtliv, nybörjare som erfaren - för dig som vill lära dig mer och få mer glädje av båtlivet.

Stockholmskretsens Qvinna Ombordverksamhet syftar till att öka intresse och kunskap för båtliv hos kvinnor.

Fler personer med kompetens och kunskap ombord ger ökad säkerhet. Kunskap och kompetens stärker självförtroendet och ökar intresset. Större kunskap och kompetens ökar trivseln ombord för alla.

Aktivteter som planeras inför 2017 kommer att läggas ut här nedan, allt eftersom de blir klara.

Välkommen att höra av dig om du har egna förslag på önskad aktivitet.

________________________________________________

24 timmars
I höstas var det en tjejbåt som seglade i Stockholmskretsens 24-timmars, The Ace med Sofia Johansson som skeppare. I vår vill vi gärna bli fler!

Att segla 24 timmars är ett kul sätt att lära sig mer om segling och navigering i skärgården, nattsegling och en massa annat. Första helgen i juni.
Mer info om seglingarna och deltagaranmälan kommer.

___________________________________________________

Pubkväll
I slutet av augusti ses vi på Grand Malma Kvarn för pubkväll. Aktiviteten är gemensam med Quinnliga Segelsällskapet och ger möjlighet till att träffa andra båtkvinnor och utbyta erfarenheter och få inspiration. Krogen är öppen så det finns möjlighet att boka bord för att äta och det gör man för egen räkning. På Malma Kvarn finns också tillgång till grillar så vill man äta medhavd mat så går det också bra. Vi brukar börja med mingel och uppskattat lotteri med fina priser. 
Mer information om exakt dag och tid kommer ut på hemsidan framöver.

______________________________________________________

Klubbsegling
Vill du delta eller leda en Qvinna ombord klubbsegling så hör av dig till oss. Vi planerar för segling en långhelg torsdag-söndag och söker deltagare. Skeppare ansvarar för egen besättning sammansättning och anmälan.sxk.sthlmqvinnaombord@gmail.com

 

3861

 

Qvinna Ombord är ett av nio verksamhetsområden inom Svenska Kryssarklubben. Kontaktperson för Stockholmskretsens Qvinna Ombordverksamhet är:

Hannelie Hillertorp:  hannelie.hillertorp@gmail.com