Anonym användare

Segling, Stockholm T o R Bornholm i juli 2017. Båten saknar gast – ar.

Intresserad?  

Mailadress;  seglingtillbornholm alfaslang gmail.com

Anonym användare
Segling till Bornholm

Hej. Jag är intresserad av att vara med på båten och segla. Det skulle passa mig att segla med på en del av sträckan, om det kan passa. Från Stockholm till tex Kalmar om du går in där( jag tar mig hem igen via buss eller tåg) Har försökt att skicka e post till dig men det studsar bara tillbaka.
MVH
Karin

Anonym användare
Segling till Bornholm

Hej Karin 

Försök med 

seglingtillbornholmXgmail.com

Byt ut X till @

Skriv lite om dig själv, om ditt båt- / seglings -erfarenhet. Så återkommer jag med beskrivning av båt seglingen, mig själv osv.

Affe

Anonym användare
Segling till Bornholm

Nu vet jag mera om seglingen som skall ske under juli 2017, båten ingår i X klubbens rikseskader.

Med start 1 -2 juli i Nynäshamn.

Planerade Gäst-/natur- hamnar som kan besökas är Arkösund, St Ålö, Idö/Spårö, Figeholm, Borgholm, Stora Hatten/Kalmar eller någon gästhamn i Kalmar, Grönhögen på Öland och några i mitt tycke intressanta hamnar som Utklippan, Hanö, Christiansö. Eskadern avslutas på Bornholm- Nexö med ett spännande  besöksprogram. Den 20 juli är Eskadern slut och hemsegling sker efter egen planering.

Det blir en ganska omfattande och förhoppningsvis trevlig semestersegling, om du nu är ledig från ditt arbete eller som jag, som är pensionär.

Båten är en 34 fotare med måtten 10,30 x 3,42m , den ligger i Nynäshamns kommun, är välrustad för seglingar på Östersjön. Har 2 kabiner (förpik och "akterruff")  Wc och ett välordnat pentry.

MVH Affe

Lägg till ny kommentar

Image CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden. Skilj på stora och små bokstäver.